Shopping

Flinke flamingo

Deze roze knuffel is een coole blikvanger in je kamer.

€ 15,95, kijk op wwf.nl/flamingo.

Plankjewel

Deze snijplanken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd Nederlands hout. Je kunt een Plankjewel bovendien een persoonlijk tintje geven door er een tekst in te laten graveren. Leuk om weg te geven of te krijgen.

Vanaf € 22,-, kijk op binthout.nl/collections/plankjewel.

Bij-zonder handig

Voedsel wil je graag zo lang mogelijk goed houden. Daarom bewaar je het in een bakje of los in de koelkast. Het is zonde om daar elke keer plasticfolie omheen te doen. Bijenwasdoeken zijn de oplossing: je voedsel blijft langer vers en je hoeft geen plastic- of aluminiumfolie meer te gebruiken.

€ 19,95 voor 3 doeken, kijk op wwf.nl/bijenwasdoeken.

Kamperen als een pro

Na dertig jaar avontuurlijke reizen begeleid te hebben voor onder andere National Geographic en de BBC, komt Travel for Professionals met een eigen lijn tenten. In deze extra ruime tweepersoonstent is alle ervaring verwerkt die de kampeerpro’s hebben opgedaan tijdens de expedities. Een deel van de opbrengst gaat naar projecten van WWF.

Vanaf € 195,-, kijk op travel4professionals.nl/onze-producten.

Dienstblaadje

Dit unieke dienblad is gemaakt van gebruikte informatieborden van de NS. Studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht wonnen met hun ontwerp een wedstrijd voor duurzaam hergebruik. Wil je op je dienstblad graag een specifieke bestemming terugzien? Geen probleem!

Vanaf € 9,95, kijk op loopedgoods.com/product/dienstblaadje.

Geven is beleven

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau? Geef eens een bon van DoenKado. Daarmee laat je de gelukkige ontvanger zelf kiezen uit de leukste belevenissen in de natuur. Van wandelen met een gids, op pad met een schaapsherder tot
snorkelen met snoeken en lopen over het wad.

Kijk op doenkado.nl.

Kruidenthee van dichtbij

Hou je van kruidenthee? Bestel dan eens Ptthee. De makers zaaien stroken bloemen en kruiden in aan de randen van boerenland. Daar worden bijen, vogels en vlinders blij van. Van de kruiden en bloemen maken ze lekkere, Nederlandse kruidenthee.

€ 19,95 voor een proefpakket, kijk op www.ptthee.nl.

Uit duizenden

Deze dierenpuzzels van 1000 stukjes houden je wel even bezig. Om samen met kinderen te maken of voor een heerlijk mindful moment voor jezelf. Met prijswinnende foto’s van WWF-fotografen.

€ 18,95, kijk op wwf.nl/dierenpuzzels.