Shopping

Tekst: Anouk van Gaans

Dubbele bescherming

De iPhonehoesjes link via menus van link via url WWF zijn bedrukt met ons pandalogo en verkrijgbaar in de kleuren zwart, lavendel en turquoise. Ze zijn gemaakt van het honderd procent composteerbare materiaal Flaxstic en worden plasticvrij verpakt voor transport. We hebben hoesjes voor de iPhone 6, 7, 8, 11 en SE. Bestel er eentje en je beschermt in één klap de natuur en je telefoon.

€ 44,95

Bestel direct

Van net naar pet

Dat de zee vol zit met plastic afval is bekend. Maar wist je ook dat er veel achtergebleven vissersmateriaal in zee drijft? In deze spooknetten raken zeedieren onnodig verstrikt. Outdoormerk Patagonia maakte van opgevist materiaal een serie leuke petten.

€ 35,- bij Bever

 

Geef een Bosje Bomen

Voor elk gegeven bosje herstellen wij bos.

Samen herstellen we het Atlantisch Regenwoud

Tangare: een kleurrijk Bosje

conversion image
€ 9,95

Voor kleurrijke mensen!

  • Voor €9,95 herstellen we 15m2 bos in het Atlantisch Regenwoud, zodat de kleurrijke tangare weer een bos heeft om een nestje in te bouwen.

Luiaard: een relaxed Bosje

conversion image
€ 19,95

Voor relaxte mensen!

  • Voor €19,95 herstellen we 30m2 bos in het Atlantisch Regenwoud, zodat de relaxte luiaard weer een bos heeft om lekker in te hangen.

Jaguar: een krachtig Bosje

conversion image
€ 29,95

Voor krachtige mensen!

  • Voor €29,95 herstellen we 45m2 bos in het Atlantisch Regenwoud, zodat de krachtige jaguar weer bos heeft om doorheen te sluipen.

Modebewust

Het moment dat jij afscheid neemt van je oude trui, betekent voor Loop.a life een nieuw begin. Dit Nederlandse kledingmerk koopt afgedankte kleding op om het vervolgens om te toveren tot mooie, circulaire en duurzame collecties. Goed om aan te denken als je een frisse lentewind door je kledingkast laat waaien.

vanaf € 49,- bij Loop.a life

 

Bouw een dier

Met deze houten constructieblokjes kunnen kinderen vanaf vijf jaar zelf een speelgoeddier bouwen en decoreren. De blokjes klikken makkelijk in elkaar en met stickers breng je het dier tot leven. We hebben zes varianten: een giraf, gorilla, panda, neushoorn, zeeschildpad en ijsbeer.

€ 19,95

Bestel direct

Daar zit muziek in

Rob de Looff van Robin Wood maakt van gekapte stadsbomen prachtige muziekdoosjes. Voorheen zongen de vogels vanaf de takken van de bomen, nu klinken de mooiste melodieën uit het hout van een boom die misschien wel bij jou om de hoek stond.

vanaf € 19,- bij Robin Wood

 

Held op sokken

De natuur steunen met je sokken? Dat kan met deze kleurrijke exemplaren met dierenprints. Een deel van de winst gaat naar natuurbeschermings­projecten van WWF.

€ 26,95 voor 3 paar

Bloemenbom

Wil je wat extra vrolijkheid en leven in je tuin? Gooi dan eens een bloembommetje. Na een tijdje ontstaat er op die plek een waar bloemenparadijs. Extra fijn: met een Seedbom help je bijen en andere insecten.

€ 4,95 bij Ecomondo