Marieke Zelisse Photography

Shopping

Tekst: Anouk van Gaans

Bee good

Bewaar je lunch of ander eten in deze vrolijke, herbruikbare wikkels van Bee’s Wrap. Ze worden gemaakt van bijenwas of candelillawas (de vegan versie) en zijn duurzame alternatieven voor plastic- en aluminiumfolie. Ideaal om je broodje in mee te nemen, kaas te bewaren of iets af te dekken waar je normaal gesproken misschien wegwerpfolie over zou doen.

Vanaf € 13,95

Koop de wraps op zozero.nl

 

Stijlvol actievoeren

Met deze limited-editionarmband steun je de strijd tegen de plastic soep. Voor elk verkocht exemplaar haalt 4 Ocean, een wereldwijde beweging die zich inzet voor schone oceanen, namelijk 1 pond plastic uit het water en van kustlijnen. Leuk detail: de armband is deels gemaakt van oude plastic flessen.

€ 17,95

Besteld de armband in de WWF-webshop

Insect vriendelijke tuin

Creëer een aangename tuin voor vlinders en bijen met de insectenhotels van Capi. Deze stijlvolle hotels dragen bij aan het herstel van biodiversiteit. Vlinders en bijen kunnen er comfortabel overwinteren of schuilen bij slecht weer. Zo maak je van je tuin een natuurparadijs!

Vanaf € 16,99

Bestel in de WWF-webshop

 

Vrolijke kindprint

Een zebra, tijger, giraf of een leeuw. Deze kleurrijke dierenshirts en -rompertjes van het Franse merk Coq en Pâte zijn volledig gemaakt van biologisch katoen. Verkrijgbaar in kindermaten voor 2, 4, 6 en 8 jaar.

€ 19,90

Bestel de shirts in de WWF-webshop

Composteren kun je leren

Met deze wormenboerderij kun je thuis gft-afval verwerken tot nieuwe voeding voor planten. In de grote bak zitten wormpjes die het organisch afval omzetten in compost. Makkelijk, schoon, duurzaam en de uitgebreide handleiding helpt je goed op weg.

€ 129,99

Bekijk op wormenboerderij.nl

 

Wilde kruidenthee

Het voorjaar komt eraan, tijd om de natuur in te trekken! Geniet onderweg van een lekkere kop warme thee van Wilder Land. Deze thee wordt gemaakt van inheemse, wilde kruiden die op het boerenland worden gezaaid. Zo helpt Wilder Land bijen, vogels en vlinders in Nederland. En met de stoere thermosfles hou je je drankje goed warm.

Thee: vanaf € 4,49
Thermosfles: € 41,95

Bestel op wilder-land.com