Shopping

WWF

Seepje duurzaam schoonmaakpakket

€ {{variantPrice}} € {{originalPrice}}
€ {{variantPrice}}

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Tijger - gebonden - MOYU x WWF

€ {{variantPrice}} € {{originalPrice}}
€ {{variantPrice}}
T-shirt met een neushoorn erop koord.info

Hulplijnen

Via haar bedrijf Koord maakt ontwerper Maartje Hendriks prachtige lijn-illustraties van bedreigde dieren. Die laat ze printen op duurzame T-shirts, truien, tasjes en nog veel meer producten. Je kan zelfs een eigen foto sturen op basis waarvan Maartje een uniek ontwerp maakt. Extra mooi: tien procent van de omzet gaat naar WWF om ons te helpen het aantal bedreigde dieren terug te dringen.

Vanaf € 9,99, koord.info

Houten horloges

Op zoek naar een stijlvol en duurzaam cadeau voor de feestdagen? De Italiaanse horloges van GreenTime zijn handgemaakt van FSC-hout. In de nieuwe collectie zitten ook modellen die op zonne-energie werken. Zo hoef je nooit meer een batterij te vervangen.

Vanaf € 95,-, greentimewoodwatch.com

Meisje installeert fietslamp

Oplaadbare fietslampjes

Met de donkere dagen in aantocht is het belangrijk om goede fietsverlichting te hebben. Losse lampjes zijn handig, maar zorgen wel voor veel afval. Wist je dat er ook oplaadbare fietslampjes zijn? Die kun je via een usb- kabeltje opladen en daardoor hoef je geen batterijtjes te vervangen.

€ 29,95 per set van 2, bever.nl/led-lamp

Kangoeroe knuffel dekendieren.nl

Kangoeroe zoekt huis

Ontwerper en stoffeerder Martijn Stelt maakt levensgrote dieren die hij omhult met natuurzuivere wollen dekens. Zijn Dekendieren vertellen samen een boodschap over biodiversiteit: elk dier is uniek en waardevol. Speciaal voor de WWF-noodactie voor de grote bosbranden in Australië maakte Martijn afgelopen winter deze moederkangoeroe met kind. Het dier zoekt nog een mooi thuis. Heb je een idee? Laat het ons weten op dekendieren.nl/wwf.

Prijs op aanvraag, dekendieren.nl

Twee pakken met koeken vaneigendeeg.nl

Koekjes van eigen deeg

Bij bakkerij Van Eigen Deeg maken ze ambachtelijke koekjes met een duurzaam smaakje. Zo zijn de verpakkingen plasticvrij en composteerbaar en koopt oprichter Marijntje van Benthum de ingrediƫnten zo verantwoord mogelijk in. Een mooi voorbeeld is de Circulariekoek, gemaakt met brood dat anders zou worden weggegooid.

vanaf € 2,85 per doosje, vaneigendeeg.nl