Shopping

Tekst: Anouk van Gaans

Koek vol goeds

In de nieuwe koeken van Donny Craves zitten wortels en courgettes uit reststromen. Deze groenten hebben het supermarktschap niet gehaald omdat ze een vlekje of plekje hebben, maar smaken net zo lekker. De koeken hebben
verschillende smaken, zijn helemaal plantaardig en onder andere te koop bij Albert Heijn To Go.

Vanaf € 5,40

Bestel de koeken bij Donny Craves

Mooie kerstboodschap

Vier dit jaar kerst met Elin de sneeuwuil en haar vriendjes. De sneeuwuil leeft in het koude noorden dat wordt bedreigd door klimaatverandering. Speciaal voor WWF heeft woonwinkel Dille & Kamille een collectie kersthangers gemaakt en een boekje met een avontuur van Elin. Met het geld van de verkoop kunnen we het bedreigde Noordpoolgebied beter beschermen. Fijne kerst!

€ 5,95 (waarvan € 1,- voor WWF)

Bestel Elin in de WWF-webshop

 

Dubbel besparen

Ook vaak een overvolle tas omdat je zelf een koffiebeker of waterflesje meeneemt? Dan is dit de oplossing! Stojo koffiebekers en waterflesjes to go zijn inklapbaar, lekken niet en mogen in de vaatwasser. Zo bespaar je ruimte in je tas én bespaar je op wegwerpmateriaal.

Koffiebeker vanaf € 12,95
Waterfles € 28,50

Bestel de Stojo-producten op ecomondo.nl

Cadeau met een goed verhaal

Wil je graag een cadeau met betekenis geven? Met dit pakket adopteer je (symbolisch) een bedreigd dier en steun je WWF. Je krijgt een knuffel van het dier dat je adopteert, een boekje, plus de WWF-groeimeter. Hang 'm op aan de muur en vergelijk de lengte van je kind met diersoorten die door WWF beschermd worden. Extra leuk: op de groeimeter staan weetjes over wilde dieren.

Bestel in de WWF-webshop

 

Natuur aan de muur

Met de WWF-kalender 2023 geniet je het hele jaar van mooie natuurbeelden. Elke maand verschijnt een nieuw dier aan de muur, met het verhaal waarom de soort beschermd moet worden. Door de kalender te kopen, steun je WWF bij het beschermen van deze dieren.

€ 24,95

Bestel direct bij WWF

In 1000 of meer stukjes

Door bedreigde plant- en diersoorten af te beelden, vestigt deze serie puzzels de aandacht op de kwetsbaarheid van onze aarde. Door de stukjes op de goede plaats te leggen, ontstaan prachtige beelden van de natuur en wilde dieren. Verkrijgbaar in duizend en drieduizend stukjes en in verschillende thema’s als ‘het tropisch regenwoud’, ‘de wereldkaart’ of ‘prairie en woestijn’.

€ 24,95 (1000 stukjes)
€ 42,95 (3000 stukjes)

Bestel direct in de WWF-webshop

 

NATUURlijk

Het boek NATUURlijk doe je zo beantwoordt vragen over de natuur én je ontdekt hoe je zelf de aarde een stukje groener maakt. Met grappige tekeningen van Wendy Panders en aansprekende foto’s. Geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, juffen en meesters en ouders die met dieren en het milieu bezig zijn.

€ 24,99

Bestel het boek bij WWF

Laat de pinguïns niet vallen

Met dit duurzaam geproduceerde, houten evenwichtsspel balanceer je zo veel mogelijk pinguïns op de ijsschots. Lukt het jou om ze alle vijftien op het droge te houden? 

€ 29,99

Bestel het spel in de WWF-webshop