Podium

Een greep uit de vele reacties die we krijgen

Post

Beste WWF, Allereerst wil ik zeggen dat de Earth Hour een toffe campagne is om milieu/ klimaatbewuster te worden. Ik studeer zelf toegepaste psychologie en vind het aanmoedigen van dit gedrag erg belangrijk. Zelf wil ik hier in de toekomst iets mee doen om de kennis te vergroten, attitudestebeïnvloedenenhetgedragteveranderen. De campagne met de kaars is echt erg leuk! Wij doen zelf thuis nooit de lichten aan ‘s avonds maar een heleboel kaarsjes.

Sarinda

Facebook & Twitter

Post

Hallo, Langs deze weg wil ik mededelen wat ik heb meegemaakt tijdens een tour om de grote schilpadden op het Dianastrand Suriname te bezichtigen. Onder toezicht van de opzichter hebben we kunnen zien hoe een schildpad zoveel eieren op het strand kon leggen.
De volgende ochtend konden we het niet geloven, stropers hebben alle eieren meegenomen. Je hoort dat stropers gewapend komen. Dat toezichthouders niet betaald worden doordeoverheidennietgemotiveerd meer zijn hun werk uit te voeren. Wat je ook hoort dat opzichters omgekocht worden door de stropers. Triest triest, graag in actie komen om deze mooie dieren te beschermen.

Vriendelijk groet, Harold

Lees verder in het digitale magazine

Impact: boeren verstand
Impact: boeren verstand
Wat hebben we bereikt? En welke ontwikkelingen hebben onze aandacht hard nodig? Ruim 30.000 mensen hebben onze petitie getekend waarin we de Tweede Kamer oproepen tot meer natuurvriendelijke landbouw.
inhoudsopgave
inhoudsopgave
Colofon
Colofon